E-Shop

Trenger du hjelp?

I dag er det verdens miljødag 🌍 🌿.

På Deltrian er vi stolte av å alltid strebe etter å gjøre det bedre, å være bedre.

Jean Kalyvas's picture

Jean Kalyvas

Chief Information and Marketing Officer

Kontakt oss

Vi tror det alltid er rom for forbedring, og vi er forpliktet til å finne innovative måter å redusere vår miljøpåvirkning på for å gjøre verden til et bedre sted for kommende generasjoner.

Ved å støtte lokale initiativer som fremmer bærekraft, gi donasjoner til organisasjoner som fremmer økologisk og bærekraftig landbruk, eller resirkulere materialer for å støtte kulturelle prosjekter i våre lokale samfunn, gjør vi vår del for å gjøre en forskjell hver eneste dag.

Vår forpliktelse til bærekraft strekker seg utover våre egne operasjoner og omfatter også våre leverandører. Vi har til og med etablert en miljø- og samfunnsansvarserklæring som alle våre leverandører må overholde før de kan jobbe med oss.

Og vi stopper ikke der. I år tok vi et stort skritt ved å samle alle våre belgiske produksjonssentre under ett tak! Det er bare en av de mange måtene vi bruker for å gjøre verden mer bærekraftig.

Vi snakker ikke bare, vi går også til handling. Faktisk er vi stolte av å si at vi i august vil bli tildelt et EcoVadis-sertifikat, som er en global standard for evaluering av samfunnsansvar for bedrifter. (Men la oss holde det hemmelig for øyeblikket 🤫)

På Deltrian tror vi at omsorg for planeten er like viktig som omsorg for våre ansatte, kunder og leverandører.

Bli med oss i vår misjon om å skape en bedre, grønnere fremtid! Sammen kan vi gjøre en forskjell. 🌱

Jean Kalyvas's picture

Jean Kalyvas

Chief Information and Marketing Officer

Kontakt oss

Har du spørsmål? Vårt team er her for å hjelpe deg!

Våre eksperter står til din disposisjon for å svare på alle dine spørsmål.

Kontakt vår ekspert